Bedrijfsfeest catering in goede handen

author
2 minuuts, 40 tweedes Lees

Het is belangrijk om de catering van een bedrijfsfeest goed te plannen. De basis is duidelijk krijgen wat de functie is van het feest en welke gasten er zullen zijn. Vooral omdat de mens moet eten en drinken, heeft de natuur het zo geregeld dat hij gelukkig is als er voldoende gegeten kan worden en een beetje moeilijk wordt als hij hongerig is.

Vind de juiste catering voor uw bedrijfsfeest

Eerst en vooral moet u bepalen, welke mensen het zijn die gebruik zullen maken van de catering tijdens het bedrijfsfeest. Natuurlijk zullen er altijd eigen medewerkers aanwezig zijn. Als het een bedrijfsfeest is zonder externe gasten, moet u er rekening mee houden dat er medewerkers zijn die niet alles kunnen of willen eten en drinken. Niet-alcoholische dranken zijn een gegeven, maar zelfs een veganist zou zijn of haar buikje tevreden moeten kunnen stellen. Het interne bedrijfsevenement is voor het samenzijn in het bedrijf, dus iedereen moet zich zo comfortabel mogelijk voelen.

Maar afhankelijk van de grootte van het bedrijf, variëren de culinaire eisen van eenvoudig tot geavanceerd en van voedsel eters tot plezier eters. Om iedereen tevreden te houden, moet de catering speciaal zijn, maar niet te “speciaal”. Een ervaren cateraar als Catering Groep Nederland weet exact wat te doen. Als er gasten van buiten het bedrijf worden uitgenodigd, is het bedrijfsfeest vaak een daad van zelfexpressie in de openbare ruimte. De feestelijke viering van een 100-koppig bouwbedrijf ter ere van de vijftigste verjaardag van de oprichter ziet er anders uit dan de startbijeenkomst van hetzelfde bedrijf met gasten uit het bedrijfsleven en de politiek voor de start van de bouw van een grote woonwijk. Met andere woorden, worstenbroodjes bevallen bijna iedereen, maar je kunt ze niet aan iedereen aanbieden.

Wat is uw doel?

Als u precies weet wie de doelgroep is en hoe groot deze is, kunt u het financiële plaatje voor de catering bepalen. Tegelijkertijd moet beslist worden waar en hoe laat het feest zal zijn. Het maakt een groot verschil of het een bijeenkomst van 50 personen is met drankjes, een buffet en koffie met gebak op een normale werkdag. Of het verzorgen van dezelfde 50 personen als de avontuurlijke catering midden in de natuur. In het bedrijfspand heeft de cateraar niet alleen stromend water, maar ook allerlei andere voorzieningen tot zijn beschikking. In het andere geval niet. Afhankelijk van het type evenement kiest men meestal tussen een vaste catering met een buffet. Of een stand-up-catering met kleine gerechten zoals fingerfood of gewoon cocktails. De prijsstelling van de cateraars kent vele componenten.

Catering Groep Nederlaand laat u nooit alleen!

Zij zorgen voor de volledige planning van uw evenement, zorgen voor het eten en drinken en alle andere bestelde goederen (bijv. borden, glazen, bestek, tafeldecoratie, servetten) op tijd, zorgen voor de op- en afbouw en halen ook alles weer op. En natuurlijk hebben ze hun eigen personeel ook op locatie. Voor hun medewerkers zijn vriendelijkheid, beleefdheid, goede manieren en altijd een vleugje hartelijkheid de basis voor een perfecte catering. Op maat van uw evenement zorgt dit geweldige team voor alle noodzakelijke taken – catering voor de feestgangers, service, koken en nog veel meer. U geniet van uw bedrijfsevenement – zij zorgen voor de details.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *